Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Könyvesboltunk a héten (02.19. – 02. 22.) technikai okok miatt zárva tart. A webshopos rendelések átvételéről a későbbiekben értesítjük vásárlóinkat.

Gyártó:

Múltszázadi  elbeszélések

 

Többet a könyvről
Elérhetőség:
Raktáron

Szépszárnyú ének

Gyártó:

Múltszázadi  elbeszélések

 

Többet a könyvről
Elérhetőség:
Raktáron

Szépszárnyú ének

Gyártó:

Múltszázadi  elbeszélések

 

Többet a könyvről
Elérhetőség:
Raktáron
Címkék:
Hendi Péter
20%
2.490 Ft 1.990 Ft
Menny.:db
Gyártó:

Múltszázadi  elbeszélések

 

Többet a könyvről
Elérhetőség:
Raktáron

Hasonló termékek

Gyártó: Dobai Lili

Könnyek könyve

Csak tenger és ég és nap. Koordináták nincsenek. És kényszer sem, hogy lenniük kéne. Csak nap és víz és semmi. Semmi más. Semmi, ami fontos. Csak ami lényeges. Semmi. Más.

 

1.990 Ft 1.590 Ft
Gyártó: Kállai Katalin

A Bánk vére projekt

„...ölni tudtok, jó urak: bezzeg
Ha életet tudnátok adni, akkor
Érdemlenétek meg az uralkodást.”
Katona József: Bánk bán

 

1.990 Ft 1.590 Ft
Gyártó: Nyerges András

Reciprok

A ​regény egy kivert kutya története, aki egy beomlott ház romjai alatt rátalál Granicsári Gézára, s megmenti az életét. Granicsári 1959-ben élete sorsfordulójához érkezik: érett fejjel próbál pályát módosítani s egy szatirikus regényt ír, mely a Rákosi-érában szerzett tapasztalatait rögzíti.

1.990 Ft 1.590 Ft
Gyártó: Schreiner Dénes

Mint kagylók, ha bezárulnak

Végezetül pedig meg kell vallanom, édeseim, hogy bár életemben a lehető legkimerítőbben olvastam el minden könyvet, most már egyáltalán nem tudok szabadulni attól az iszonyatos gondolattól, hogy végtére is egész életemben ugyanazt a könyvet olvastam, ugyanolyan lapokkal és ugyanolyan oldalakkal, melyekre egy számomra teljességgel érthetetlen szöveget írtak.

1.990 Ft 1.590 Ft
Gyártó: Tomaji Attila

Saját sors

Tomaji Attila új kötetében tovább érlelődik az az elégikus tónusú nemes költőiség, amely a hagyományhoz sok szállal kötődve is független szólam a magyar költészet jelenében.

1.990 Ft 1.590 Ft
Gyártó: Rippl Dóra

Filozófia, lélektan és metafizika Babits irodalomelméletében

A szerző Babits Mihály munkásságának egy kevésbé kidomborított oldalával foglalkozik kutatóként évek óta: vizsgálódásai középpontjában az irodalomtudós Babits áll. A költő 1919-ben tartott egy egyetemi előadássorozatot, amelynek a keretei között kifejtette akkor sok tekintetben újító szemléletűnek számító irodalomelméletét.

1.990 Ft 1.590 Ft

Leírás

Pierre Benson – a 18 éves szerző első elbeszélésében – hét napon át minden idegszálával egy profi boksz mérkőzésre várakozik, mígnem a nagy pillanat előtt különös elhatározásra jut önmagával. Ugyancsak különös véget ér a kötet második darabja: Az elfelejtett nap. A soron következő írások a múltszázadi Magyarország hatvanas éveibe viszik vissza az olvasót.

 

Hendi Péter 1943-ban született Budapesten. 1967-ben jogi diplomát szerzett az ELTE jogi karán. 1969-től Bécsben, Göteborgban, Münchenben majd Genfben élt, ahonnan az ENSZ távközlési szervezetének alkalmazottjaként 2003-ban ment nyugdíjba. Múltszázadi elbeszéléseivel teljessé lett eddigi műveinek öt kötetes L’Harmattan kiadása.

Paraméterek

Szerzők(vesszővel elválasztva) Hendi Péter
Megjelenés 2023
Terjedelem 168 oldal
Kötészet kartonált
ISBN 978-963-646-010-5
Arrow Forward