Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elérhetőség:
Raktáron

Vállalati kommunikációmenedzsment

Elérhetőség:
Raktáron

Vállalati kommunikációmenedzsment

Elérhetőség:
Raktáron
20%
3.600 Ft 2.880 Ft
Menny.:db
Elérhetőség:
Raktáron

Hasonló termékek

Gyártó: Lázár Imre

A nevelés kozmológusai

Karácsony és Kodály a néplélektani megközelítés jegyében a pedagógia és antropológia között rejtett közös keretet teremtett, és ez a keret tanítványaik révén is életképesnek bizonyult a hivatalos pedagógia körein belül és kívül, de e modell általános érvényét bizonyítja Németh László pedagógiájának sikere is, még ha tárgya folytán másképp is jutott ez érvényre. Szellem, lélek és az anyagi világ egysége, hármasságában is egységes antropológiai vállalkozás: az ontológiai helyreállítás pedagógiája. Egy közösség sorsa áll vagy bukik rajta, de nyertesei mindig személyek, a tanítványok.

2.900 Ft 2.320 Ft
Gyártó: Komlósi Piroska

Családi életre és kapcsolati kultúrára felkészítés


E kötet 10 tanulmánya a családi életre és kapcsolati kultúrára való felkészítés főbb témaköreinek az oktatásához kíván segítséget nyújtani, igyekezve az elméleti ismeretek mellé gyakorlati, módszertani eszközöket is felkínálni.
A kötet olvasója mind a saját családi önismeretéhez, mind szakmai fejlődéséhez egyaránt értékes ismeretekkel gazdagodhat, s a pedagógusok továbbképzésében szinte nélkülözhetetlen.

2.950 Ft 2.360 Ft

Tehetségek hite

Hallgatói tanulmánykötet
2.790 Ft 2.230 Ft
Gyártó: László Emőke

A szolgálat ékessége

Tanulmányok Fruttus István Levente hetvenedik születésnapja alkalmából
2.990 Ft 2.390 Ft

Leírás

A tanulmánykötetet lapozgatva, az Olvasó a szervezeti kommunikáció számos izgalmas aspektusába kap betekintést, illetve számos kommunikációs területen bõvítheti, mélyítheti már meglévõ ismereteit. A tanulmánykötet olyan univerzálisan értelmezhetõ, aktuális témakörök révén szemlélteti az akadémiai és a gyakorlati tevékenység szoros összhangját, egymásra utaltságát, mint a szervezeti válságok, változtatások, a tanulás, tudás, tehetség menedzselésével együtt járó kommunikációs feladatok, a kis- és középvállalatok kommunikációja, a globális és a lokális szempontok megjelenése és szerepe a szervezeti kommunikációban. Az általános mellett megismerkedhetünk az egyes iparágak, tevékenységi területek speciális kommunikációs kihívásaival is. Aktualitásuk miatt a duális képzés indukálta kommunikációmenedzsment kérdések is helyt kapnak a kötetben. A könyv – a témakörök sokrétûségének és a megközelítési módok sokféleségének köszönhetõen  – több célcsoport igényeinek kielégítésére alkalmas. A gyakorló szakemberek olyan területeken kaphatnak segítséget, a leendõ diplomások tanulmányaik során olyan menedzsment területeken készülhetnek fel a gyakorlati életben rájuk váró kommunikációs feladatokra, amelyek a 21. századi szervezetek mindennapjait jellemzik. Meleg szívvel ajánlom a tanulmánykötet írásait mind a felsõoktatási intézmények hallgatóinak, illetve oktatóinak, mind a gyakorlati szakembereknek. A tanulmánykötet Szerkesztõinek és számos szerzõjének eddigi munkásságát ismerve, hasznos olvasmányt vehetnek a kezükbe az Érdeklõdõk.

Dobrai Katalin

Paraméterek

Szerzők(vesszővel elválasztva) Borgulya Ágnes, Konczosné Szombathelyi Márta
Megjelenés 2017
Terjedelem 336 oldal
Kötészet keménytáblás
ISBN 9789634142676
Sorozat
Arrow Forward