Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elérhetőség:
Raktáron

Vállalati kommunikációmenedzsment

Elérhetőség:
Raktáron

Vállalati kommunikációmenedzsment

Elérhetőség:
Raktáron
20%
3.600 Ft 2.880 Ft
Menny.:db
Elérhetőség:
Raktáron

Hasonló termékek

Gyártó: Lovász Irén

Szakrális kommunikáció

2.200 Ft 1.760 Ft
20%
Gyártó: Oszkó Beatrix

Nyelvtörténet dióhéjban

1.500 Ft 1.200 Ft
20%

Szakrális közösségek - kollektív emlékezet

Jelen tanulmánykötet témája és megközelítésmódja szorosan
kapcsolódik az előző, Társadalmi kommunikáció és szakralitás.
Közelítések és mélymerülések címmel megjelent kötethez.

 

3.990 Ft 3.190 Ft
20%
Gyártó: Sólyom Réka

Kommunikációs gyakorlatok

 „Nem lehet nem kommunikálni” – e kommunikációs alaptételként számontartott kijelentés nem jelenti azt, hogy kommunikációs ismereteinket ne lehetne bővíteni, kommunikációs kompetenciánkat ne lehetne fejleszteni; ebben kíván segítséget nyújtani a jelen kötet.

 

1.500 Ft 1.200 Ft
20%
Gyártó: Égető Melinda

Hegytörvények és szőlőtelepítő levelek Veszprém vármegyéből (1626-1828)

A kötet a 16-19. századi Győr és Sopron vármegyék területén keletkezett hegytörvényeket és szőlőtelepítő leveleket tartalmazza. A közölt 38 szöveg közül 26 magyar, 2 latin, 9 német, 1 pedig horvát nyelvű, melyeket bőséges jegyzetanyaggal, pontos hivatkozásokkal láttak el a közreadók. A szövegek értelmezését a latin szavakat, kifejezéseket tartalmazó szójegyzék segíti. A könyvet a benne előforduló valamennyi szőlőhegy, város, falu, puszta és vármegye nevét tartalmazó helynévmutató jól hasznosíthatóvá teszi mind a helytörténeti kutatás, mind az érintett borvidék története iránt érdeklődő jelenkori hegyközségek tagjai számára.

2.300 Ft 1.840 Ft
20%
Gyártó: Lentner Csaba

East of Europe, West of Asia

9.990 Ft 7.990 Ft
20%

Vallási kommunikáció és vallási diskurzus

A vallástudomány számára a társadalmi nyilvánosság kortárs folyamatai és tartalmai azt a feladatot adják, hogy ebben szellemi és politikai közegben fogalmazza meg és helyezze a vallást, a vallási jellegzetességeket. Máté-Tóth András kötete erre a feladatra vállalkozik.

2.000 Ft 1.600 Ft
20%

Leírás

A tanulmánykötetet lapozgatva, az Olvasó a szervezeti kommunikáció számos izgalmas aspektusába kap betekintést, illetve számos kommunikációs területen bõvítheti, mélyítheti már meglévõ ismereteit. A tanulmánykötet olyan univerzálisan értelmezhetõ, aktuális témakörök révén szemlélteti az akadémiai és a gyakorlati tevékenység szoros összhangját, egymásra utaltságát, mint a szervezeti válságok, változtatások, a tanulás, tudás, tehetség menedzselésével együtt járó kommunikációs feladatok, a kis- és középvállalatok kommunikációja, a globális és a lokális szempontok megjelenése és szerepe a szervezeti kommunikációban. Az általános mellett megismerkedhetünk az egyes iparágak, tevékenységi területek speciális kommunikációs kihívásaival is. Aktualitásuk miatt a duális képzés indukálta kommunikációmenedzsment kérdések is helyt kapnak a kötetben. A könyv – a témakörök sokrétûségének és a megközelítési módok sokféleségének köszönhetõen  – több célcsoport igényeinek kielégítésére alkalmas. A gyakorló szakemberek olyan területeken kaphatnak segítséget, a leendõ diplomások tanulmányaik során olyan menedzsment területeken készülhetnek fel a gyakorlati életben rájuk váró kommunikációs feladatokra, amelyek a 21. századi szervezetek mindennapjait jellemzik. Meleg szívvel ajánlom a tanulmánykötet írásait mind a felsõoktatási intézmények hallgatóinak, illetve oktatóinak, mind a gyakorlati szakembereknek. A tanulmánykötet Szerkesztõinek és számos szerzõjének eddigi munkásságát ismerve, hasznos olvasmányt vehetnek a kezükbe az Érdeklõdõk.

Dobrai Katalin

Paraméterek

Szerzők(vesszővel elválasztva) Borgulya Ágnes, Konczosné Szombathelyi Márta
Megjelenés 2017
Terjedelem 336 oldal
Kötészet keménytáblás
ISBN 9789634142676
Sorozat
Arrow Forward