Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

New Trends and Recurring issues in the Study of Religion

New Trends and Recurring issues in the Study of Religion

20%
11.470 Ft 9.180 Ft
Menny.:db

Hasonló termékek

Inspiration of God

The one-and-a-half Millennia of the Armenian Bible and religious Practice

The phrase, "In the beginning, when God created the heavens and the earth..." (Genesis 1:1) starts the Holy Scripture, which in Armenian is "Astwacashunch", or "God's breath".Armenia is considered the first nation to have adopted Christianity as the state religion in the beginning of the 4th century.

 

 

8.990 Ft 7.190 Ft
Gyártó: Ágnes Birtalan

Aspects of Mongolian Buddhism 1.

Past, Present and Future

 

9.900 Ft 7.920 Ft
Gyártó: Pap Ferenc

Az egyházi év

Pap Ferenc könyve az egyházi év fogalmának értelmezésébõl kiindulva páratlan részletességgel, hitelesen és körültekintõen tárja fel az egyházi év ünnepeinek, ünnepi ciklusainak eredõit, gyökereit, összefüggéseit, valamint különös hangsúllyal annak protestáns–református adaptációját európai és magyar kontextusban. A kezünkben tartott kiadvány egyszerre kézikönyv, adatbázis és tankönyv, megannyi képzési szinten, formában alapmûként használható. Jelen van benne az ismeretek összefoglaló–szintetizáló–tanító szándékú összefoglalása, de a tényeken és történeti összefüggéseken túl adottságainkat és a történeti utat elõremutatóan elemzi. Célkitûzése, hogy az olvasókkal közösen az együttgondolkozáson keresztül eljusson a közös cselekvésig, az elõrelépésig, a paradigmaváltásig és az önkritikus reflexió megszületéséig.

5.990 Ft 4.790 Ft

Isten lélegzete

Az örmény biblia és vallásgyakorlat másfél évezrede

"Kezdetkor teremtette Isten az eget és a földet..." - kezdődik a Szentírás, amelyet örményül "Asztvacasuncs"-nak, azaz "Isten lélegzetének" hívnak.

 

5.990 Ft 4.790 Ft
Gyártó: Ágnes Birtalan

Aspects of Mongolian Buddhism 3.

Tradition and Innovation

 

5.990 Ft 4.790 Ft
Gyártó: Lányi Gábor

Hagyomány, Identitás, Történelem

Kötetünk a 2018. október 25-26-án Hagyomány, Identitás, Történelem (HIT2018) címmel, a KRE HTK Egyháztörténeti Tanszéke, a kolozsvári Babes-Bolyai Tudományegyetem Református Tanárképző Kara és a Református Közéleti és Kulturális Központ által közösen szervezett tudományos konferencia előadásainak szerkesztett szövegeit tartalmazza.

5.990 Ft 4.790 Ft

Paraméterek

Szerzők(vesszővel elválasztva) Ábrahám Kovács
Arrow Forward